BAKGRUNDEN TILL SVENSKT DJURTILLSKOTT

Hur allt började

Våra liv har alltid varit präglade av två stora passioner: hälsa, nutrition och kosttillskott för människor, där vi har många års erfarenhet från tidigare yrken och fritidsintressen, samt en djup kärlek till hundar och sällskapsdjur, särskilt hundar. Eftersom vi själva lagt stor vikt att äta så naturligt som möjligt och vara medvetna om vad vi stoppar i våra kroppar, frågade vi oss själva varför detta inte är lika viktigt för våra djur. Denna insikt ledde till grundandet av Svenskt Djurtillskott, med visionen att utveckla hälsokostbranschen för husdjur. Våra produkter, tillverkade i Sverige, är naturliga och av hög kvalitet, fria från onödiga tillsatser, och framför allt, utformade för att verkligen hjälpa husdjursägare och deras älskade djur.

Svenskt Djurtillskott

Här på Svenskt Djurtillskott är vi mer än bara ett företag – vi är en familj av djurälskare som dedikerar våra liv till att förbättra livskvaliteten för hundar och katter. Grundat i hjärtat av Sverige, bär vi med oss en stolt tradition av svensk kvalitet, innovation och en djup känsla av ansvar gentemot de svenska husdjuren.

Svensk kvalitet och expertis

Vi förstår att kvalitet är av största vikt när det gäller ditt husdjurs hälsa. Därför producerar vi alla våra kosttillskott i Sverige, där vi kan övervaka varje steg i tillverkningsprocessen för att säkerställa att våra produkter uppfyller de högsta standarderna.

Kärlek och omsorg i varje produkt

Varje produkt vi skapar är ett uttryck av vår kärlek och omsorg för djuren. Vi tror att varje hund och katt förtjänar att leva ett långt, hälsosamt och glädjefyllt liv. Detta är kärnan i vår verksamhet och det som motiverar oss att kontinuerligt sträva efter att förbättra och innovera.

Ett åtagande mot djurägare

Vi ser varje djurägare som en del av vår utvidgade familj. Vårt löfte är att alltid vara transparenta och ge informativ vägledning om våra produkter och hur de kan bidra till ditt husdjurs välbefinnande. Vi strävar efter att skapa en gemenskap där information och erfarenheter delas, allt för att stärka bandet mellan husdjur och deras ägare.

Framtiden är ljus

Svenskt Djurtillskott ser fram emot att fortsätta vara en föregångare inom branschen för djurtillskott. Vi är engagerade i att utforska nya vetenskapliga framsteg, expandera vårt produktsortiment och stärka våra relationer med djurägare och butiker över hela landet. Vår vision är tydlig - att säkerställa att varje hund och katt i Sverige får den bästa möjliga vård och näring.

Tillverkat i Sverige
Högkvalitativa Produkter
ISO-Certifierad Produktion
Djurens hälsa i första hand